Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Bolig

Gode grunde til at få nyt tag

14. marts 2019

Et tag skal holde til lidt af hvert og det kræver et ordentligt tag – tage kan dog ikke holde for evigt.

Her har vi samlet nogle gode grunde til at få skiftet det gamle tag ud med et nyt tag.

Huset bliver pænere

Det er måske en meget overfladisk grund til at skifte taget ud. Men taget er trods alt en stor del af huset. Et nyt tag kan få et ældre hus til at se nærmest nyt ud – uanset om der er tale om en udskiftning til samme tagtype eller måske en helt ny tagtype. Og det bliver du glad for i længden.

Nyt tag kan være en nødvendighed

Det kan være nødvendigt at skifte taget ud. Det kan for eksempel være nødvendigt at skifte taget delvist eller helt ud, hvis der er sket et uheld i form af en brand eller en større vandskade. Slitage igennem årene gør det også nødvendigt at skifte taget ud. Nogle tagtyper holder længere end andre. Det kan derfor være nødvendigt at skifte taget ud, fordi det simpelthen har nået sin grænse.

Større gensalgsværdi

Et hus med et nyt tag er et meget attraktivt hus – specielt når huset skal sættes til salg. Den potentielle køber har en vis sikkerhed i at vide at taget er i perfekt stand og at alting er i orden. Taget kan nemlig godt være én af de punkter, som kan gøre et hus svært at sælge. Den potentielle køber ønsker jo ikke at stå med den store udgift til et nyt tag kort tid efter købet af et hus. Et nyt tag gør det dog ikke kun attraktivt over for potentielle købere, men også for sælgeren. Huset kan med et nyt tag opnå en højere værdi og sælgeren kan på den måde opnå en højere pris for huset.

Økonomiske fordele ved et nyt tag

Det er meget fornuftigt at investere i et nyt tag. Det er ikke kun værdistigningen i huset, der gør det til en økonomisk god beslutning med et nyt tag. Et nyt tag kan også føre til en betydelig besparelse på husets varmeudgifter i mange år fremover. Et nyt tag er jo perfekt isoleret og holder dermed varmen inde i huset – et nyt tag kan dermed tjent sig hjem inden tagets garanterede levetid i forhold til de penge, man sparer ved at få et nyt tag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *