Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Bolig

Sådan får du et sikkert hjem

20. juni 2019

Når indbrud er stigende, så er det vigtigt at man prioriterer sikkerheden i sit hjem.

Det kan godt være at de fleste i dag har en indboforsikring, men der er mange uvurderlige ting, der kan forsvinde, hvis man ikke sikrer dem godt nok. Det kan f.eks. være arvestykker eller familiealbums, som man ikke bare sådan lige kan erstattet. Der er dog heldigvis mange ting, man kan gøre for at prioritere sikkerheden i sit hus.

Her har vi samlet et par tips til, hvordan du kan sikre dit hjem, så du undgår at ubudne gæster smutter med alle dine værdigenstande.

Få installeret en tyverialarm

Der findes mange forskellige slags tyverialarmer på markedet i dag, som du kan bruge til at sikre dit hjem og dine værdigenstande. Det er både tyverialarmer, du selv kan installere og tyverialarmer, som et sikkerhedsfirma kan installere for dig. Den bedste løsning til dig handler både om dit budget og dit hjems størrelse og lokalitet. Der findes meget omfattende tyverialarmer med sensorer, kameraer og overvågning igennem apps eller sikkerhedssystemer, som kontakter politi eller sikkerhedsfirmaet automatisk. Der findes dog også mere low-key sikkerhedssystemer, som blot giver dig besked, hvis et vindue eller en dør bliver åbnet. Det er op til dig, hvor meget sikkerhed, du har brug for i dit hjem. Det er dog oplagt at reklamere med en tyverisikring, idet det i sig selv får tyvene til at hoppe videre til næste hus.

Anskaf porte og hegn til din ejendom

Du kan også gøre det meget besværligt for tyvene overhovedet at komme ind på din ejendom. Hvis du f.eks. bor i et stort hus på en villavej, så kan du sætte et hegn op rundt om hele din ejendom,. På den måde kan man faktisk ikke kan komme ind på din ejendom uden at man har sikkerhedskoden til porten. Det kan også være en god idé at sætte en port ind i garagen, så bilen er lukket inde om natten. På den måde er bilen lige så sikker, som huset også er og du risikerer ikke at komme ud mandag morgen til en stjålet bil. Hegn og porte er også én af de ting, som tyvene generelt holder sig fra. Det er simpelthen for besværligt for dem. Det er så meget lettere at hoppe videre til naboen, som hverken har hegn, porte, tyverialarm eller lignende. Her kan de nemlig bare slå et vindue itu uden problemer. Læs mere om hegn og porte her.

Anskaf en hund

Tyve hopper også ofte videre til næste hus, hvis de opdager at der bor en hund i huset. Det kan derfor være en god – og hyggelig – løsning at sikre sit hus ved at anskaffe sig en hund. En hund giver også mange andre fordele. Hunden er jo menneskets bedste ven og vil blive en del af familien. Det er dog vigtigt at man ikke anskaffer en hund udelukkende med det formål at have en vagthund. Men det er en god idé at have tyverisikringen med i overvejelserne, når man vælger en hunderace. Hunderacer, der er gode vagthunde, er blandt andet schæferhunde og rottweilere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *