Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Bolig

Vi hylder det naturlige look – også til hjemmet

1. november 2019

Vi vil tilbage til URGRUNDEN
 

Noget fantastisk har trendet på det seneste – og endda i flere henseender. Trenden er en søgen på at komme tilbage til det naturlige, og det gør sig gældende på flere parametre. I skønhedsindustrien er det naturlige indlysende – vi gider ikke farve hår, gå med vilde farver og vi gider nærmest ikke have makeup på længere.  

Den samme trend har fået plads i hjemmet hos mange modeelskere. Det har resulteret i, at mange lejligheder nu kan minde om en tur i en botanisk have. Der er fyldt med forskellige blomster og sjove planter – store som små, men vigtigst: over det hele.  

Måske trenden også er opstået som et opgør mod, at det skønne ikke kan være det naturlige. Alt skal ikke længere dækkes og dekoreres, så det distanceres fra det naturlige. Det kan også være, at naturtrenden er kommet som et modsvar på den altoverskyggende teknologiske fremgang, som er fuldkommen uundgåeligt i vores samfund, i dag – med mindre du flygter ud i en hytte i en skov – mobilfri. 

 

Vil du være en del af naturtrenden? 

 

Egentligt er det ganske utroligt, som fremgang møder “modstand” på denne måde. Hvis der kommer for meget af det ene – så flygter vi hen mod det andet. 

Det er en meget uskyldig revolution – måske endda en positiv en. For hvad er det galt med at blive mindet om, at det naturlige er lige så godt som det kunstige?  

Så hvis du vil være med, skal du først og fremmest på planteindkøb. Der findes dog også andre tiltag, som gør dit inde mere “in, end før. For at gøre dine indendørs omgivelser mere naturtro, skal du gå efter træ, naturlige farver – dvs. Beige, brun og grøn – til dine møbler.  

I dag er de naturtro plankeborde specielt eftertragtede – og det kan man godt forstå. Plankebordes æstetik er netop inspireret af det smukke i naturen. Et plankebord er et bord, hvor overfladen er skåret ud af træ, og materialet er bevaret så naturtro som muligt (dog behandlet, så det også er praktisk).  

Man kan endda få plankeborde efter mål, så de altid passer ind i hjemmet, lige meget hvor meget eller lidt plads, man har. Det giver også en muligheden for at designe sit eget unikke bord, som ingen andre kan matche.  

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *