Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Fritid

Rejs i sommeren – uden at sprænge banken!

22. april 2020

Sommeren er notorisk kendt for at være den tid på året, hvor vi skal mest og oplever mest. Det hænger naturligvis sammen med at vejret tillader os at være udendørs – og at vi har ferie fra job, uddannelse m.m. Det er med andre ord en fantastisk tid på året, hvor der netop er tid til at opleve. Og det er vi gode til at udnytte!

Desværre kan det også hurtigt blive dyrt, hvis man ønsker at rejse og opleve. Vi bringer her 3 tips til dig, der vil have gode oplevelser uden at sprænge banken.

Afbudsrejser

En afbudsrejse er en billigere rejse, som du kan lægge billet ind på, fordi de personer der oprindeligt har bestilt rejsen må annullere. Men fordi det sker tæt på den allerede planlagte afgang, sender rejseselskabet rejsen retur på markedet til en billigere pris. Rejsen er fuldstændig den samme, men hagen er, man skal slå til og være klar til at rejse hurtigt efter!

Afbudsrejser er stadig populære, men det kræver, du kan være fleksibel og – hvis du vil have det rigtigt billigt – er klar på at tage af sted uden f.eks. at have set billeder af dit hotel etc.

Har du modet på et sådan eventyr, er det ikke unormalt at kunne få en fantastisk rejse sydpå med besparelser på alt fra 50-75%.

Et godt tip er at tilmelde sig nyhedsbreve fra forskellige sider, som tilbyder afbudsrejser. Så får du tippet før mange andre ser det og har mulighed for at slå til!

Busrejser

Hvis du skal ud i Europa, kan du med fordel rejse med bus! Busrejser er ikke så dyre som flyrejser. Årsagen er naturligvis, at bussen er længere tid om at nå frem.

Til gengæld er der virkelig god komfort i de fleste rejsebusser, og du kan nyde turen frem til din destination.

Flere af disse busrejser starter i øvrigt om natten, hvilket gør det muligt at sove det meste af vejen og vågne op til udsigten af helt nye dele af Europa! Du kan læse mere om busrejser her.

Togrejser

Vidste du, at du kan tage toget ud i verden? Det minder lidt om busrejsen, men foregår blot med tog. Prisen er igen betydeligt billigere end mange flyrejser, og du har naturligvis dit eget sæde, hvorfra du kan se smukke landskaber fra togets behagelige kabine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.