Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Fritid

Sådan kommer du godt igennem frivillig karantæne

30. marts 2020

Vi skal blive indendøre for tiden – så vi ikke smitter folk, der er i særligt sårbare.

Det er vigtigt at vi i denne tid passer på de gamle og de kronisk syge, som rent faktisk kan dø af Coronoavirus. Det kan dog være svært at efterleve regeringens mange påbud og anbefalinger i denne tid. Det er dog nødvendigt, hvis vi allesammen skal komme godt ud på den anden side. Læs med her og find ud af, hvordan du kommer godt igennem din frivillig karantæne.

Det er vigtigt at have en hobby

Hvis man har en hobby, er det nemt at få tiden til at gå. Folk, der strikker, har altid et nyt projekt liggende. Folk, der godt kan lide puslespil, kan bruge mange timer på at lægge det ene puslespil efter det andet. Det er derfor en god idé at begynde på en hobby. Nu har du jo tiden til det. Det kan få tiden til at gå hurtigere, og samtidig kan du også bruge tiden på noget, du rent faktisk godt kan lide at lave. Hvad kan det fx være? Du kan endelig få læst den bog, som du har haft liggende i de sidste to år. Du kan lære at strikke ved hjælp af fx videoer på YouTube. Du kan lære at tegne på samme måde. Du kan gå i gang med et puslespil. Der er rigtig mange ting, som du kan gå i gang med derhjemme. Hvis du mangler nogle redskaber, fx strikkepinde, så kan du nemt og hurtigt bestille alt, hvad du skal bruge over nettet.

Husk at forkæle dig selv

Det er en svær tid – og selvom vi hovedsageligt bare skal blive hjemme, hvilket ikke umiddelbart lyder så forfærdeligt, så er det svært. Man kan ikke bare lige gøre, hvad man har lyst til. Man kan fx ikke besøge sin familie eller venner, man kan ikke komme til tennis eller andre sportsgrene, og man kan heller ikke tage på shopping. Det er derfor vigtigt at man husker på at forkæle sig selv på de måder, som man kan, så man ikke kommer ud på den anden side med en depression. Det kan bl.a. være ved at støtte sin lokale restaurant og bestille sin livret som takeaway eller det kan være ved køb af dansk vin til hyggeaftenen på sofaen. Det kan også være ved at lave en lille hjemmespa med ansigtsmasker og fodbad.

Begynd på en ny hobby og husk at forkæle dig selv, og så skal du nok komme godt ud på den anden side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.