Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Fritid

Sjove aktiviteter i – og omkring – Aarhus

21. november 2019

Aarhus er en dejlig by. Det er en af de storbyer, der stadig føles lille og overskuelig. Hvad end du bor i byen eller skal på besøg der, så har vi fundet tre bud på sjove aktiviteter, som du kan foretage dig i smilets by!

ARoS!

Det farverige kunstmuseum, som har sit navn efter Aarhus’ originale navn. Selv hvis du ikke er museumstypen, kan du sagtens få en god oplevelse i ARoS! Der er anderledes udstillinger, som desuden skifter efter sæson. Man kan derfor få en ny oplevelse for hver gang, man er der. ARoS har ikke mindre end 10 etager, og på toppen kan man opleve at se Aarhus fra oven – i alverdens farver! Hvis du har lyst til at bruge hele dagen på ARoS, så kan du det sagtens! Udover kunstoplevelser, kan man nemlig også få gode madoplevelser. ARoS byder nemlig på gourmetmad til overraskende lave priser! Hvis du bor i byen, bør du investere i et medlemskort til ARoS, som kun koster 220,- og så kan du desuden altid tage en ven eller et familiemedlem med på det – ganske gratis!

Øst For Paradis

Hvis du ikke er til de populære Hollywood- eller Marvelfilm, der kører i de “normale” biografer landet over, så kan det være, at du skal tage et smut i Øst For Paradis – Aarhus’ hipsterbiograf. Her vises uafhængige film, og film, der ikke er kendte nok til at komme på den store skærm. Så hvis du kan lide lidt anderledes film, kan du sikkert finde en god film i Øst For Paradis! Og så er det også billigere end at gå i en “almindelig” biograf!

Få et adrenalin-kick med GoKart

Det kan også være, at du er til noget lidt mere aktivt. Hvis det er tilfældet, så er det ikke sikkert, at et museum eller en biograftur er noget for dig. Du, og dine venner, kan i stedet for prøve kræfter med GoKart i Aarhus ! Det giver vind i håret, fart over feltet og venskabelige konkurrencer! Du skal måske køre lidt længere for at komme derud – men hvis du elsker fart, så bliver det det værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *