Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Fritid

Sjove drukspil – Den perfekte underholdning til din næste fest

14. august 2020

Står du og planlægger en drukfest – og har du brug for lidt underholdning?

Så er du landet det rigtige sted. Vi har her samlet nogle af de absolut bedste drukspil, så I kan blive fulde sammen på nul komma fem.

Jeg har aldrig…

Spillet ”Jeg har aldrig…” er et lidt vovet spil fra USA, der går ud på at man på skift kommer med et udsagn. Det er så de personer, der har gjort det, der skal drikke. Det kan f.eks. være et udsalg som ”Jeg har aldrig haft sex på et skrivebord”, og så skal alle, der har gjort det, drikke.

Jeg har aldrig er ikke kun et fantastisk drukspil – det er i høj grad også en fantastisk måde at lære hinanden rigtigt at kende på. Det starter måske lidt langsomt, men når de fleste er kommet igennem en genstand eller to, så bliver det pludselig spændende. Du kan uden tvivl lære nogle ret saftige detaljer om dine venner på den måde.

Most likely to

Most likely to går ud på, at en person spiller et spørgsmål, som f.eks. ”Hvem kysser mere end én person i aften?”, der tælles til tre og så skal alle pege på den person, som de tænker, er mest tilbøjelige til at gøre det. Den eller de personer, der bliver peget på, skal så drikke en tår for hver person, der peger på dem.

Det er et super sjovt spil, hvor man for alvor får set, hvad ens venner virkelig tænker om én – så derfor er det godt, at der er alkohol involveret!

Beer pong

Beer kræver lidt mere opsætning i form af et bord, plastikkopper og nogle bordtennisbolde, men det er det hele værd. I al sin enkelthed går beer pong ud på at kaste en bordtennisbolrd tværs over bordet og ned i en af modstanderens kopper med øl. Hvis det lykkes, så skal modstanderen drikke alt indholdet. Vinderen er den eller de, der har ramt alle modstanderens kopper.

Det sjoveste ved beer pong er, at jo længere du spiller og jo mere fuld du er, jo dårligere bliver du også til at ramme bægeret. Det er helt klart den perfekte underholdning til drukfesten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.