Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Fritid

Skal du på camping i år?

28. januar 2020

Der er mange gode grunde til at tage på camping med familien. Det er tættere på hjemmet, man undgår en masse rejsebesvær, og så er der ofte mange penge at spare.

Hvis I har valgt at tage på camping i år, så må I også tage stilling til, hvordan I ønsker at campere.

Klassikeren: Campingvogn med fortelt

Du forbinder sikkert campingferie med ophold i en campingvogn. Vi starter derfor med at kigge nærmere på den traditionelle løsning. En campingvogn er ofte udstyret med et lille køkken, sommetider et toilet og en smule soveplads. Det er ikke luksus, men det er niveauet over et telt. De fleste monterer dog deres campingvogn med et fortelt, hvor de spiser morgenmad, spiller kort om aftenen eller lignende.

Fordelen ved en campingvogn er, at det netop er den gyldne middelvej. Det er til dig, der ikke behøver luksus, men heller ikke ønsker at campingturen bliver en overlevelsestur.

Telt-plads: Til den, der vil langt fra hverdagen

Et telt er et hyggeligt alternativ til campingvognen, men det er også niveauet under den klassiske campering. Hvis man vælger at bo i telt på campingferie, skal man enten vælge en campingplads, hvor der er mulighed for at lave mad – ofte ved en form for udendørs køkken – eller også skal man selv medbringe en trangia. Teltalternativet er til dig, der vil langt fra hverdagens komfort. Den er til dig, der finder frihed i at leve langt fra luksus – men tæt på naturen.

Fordelen ved at bo i telt er, at det ofte er den billigste løsning, du kan vælge.

Mobile home: Til dig, der ønsker en luksus-camping

Hvis du gerne vil holde ferie i Danmark, men ikke orker besværet med at stille telt eller campingvogn op – eller bare ønsker lidt mere luksus – så er et mobile home løsningen til dig!

Et mobile home er som et lille hjem – bare mindre. Der er alt, man har behov for: gode senge, plads til madlavning og plads til at sidde sammen. Mobile home camping er især fordelagtigt til de, der ikke orker besværet med skulle gå for at komme hen til badet eller sover dårligt i folde-ud senge eller på en luftmadras.

Fordelen ved at bo i mobile home er, at det er tættest på det, vi kender, hvorfor det også er nemmere og en mere luksuriøs løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.