Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Skønhed

Sådan får du dine øjne til at se større ud

2. januar 2020

Hvem drømmer ikke om store bambi-øjne? Det er bare flot til folk, når de har store øjne. Desværre er der ikke meget at gøre ved, hvordan vi er født (medmindre du er rig, naturligvis, så kan du nærmest selv vælge, hvordan du ser ud), men det er muligt at snyde lidt med ens givne udseende, fx hvis du gerne vil have større øjne.

Eyeliner

Det åbner øjnene en del at tegne en streg på øjenlåget lige over øjenvippekanten, også kaldet: stregen. Du kan vælge at holde stregen enkel, men du kan også “vinge” den ved at lave et buk for enden af stregen. Det kan desuden hjælpe til at give øjet mere vidde, hvis det også er noget, du er på jagt efter. Du kan naturligvis selv vælge, hvilken slags eyeliner du ønsker at bruge. Hvis du vælger en “tør” eyeliner, giver det et mere blødt udtryk, da stregen ikke kan tegnes lige så skarpt op. Vælger du derimod at pryde dit ansigt med en flydende eyeliner, kan du lave en tynd og tydelig streg, som kan bidrage til et mere dramatisk look – alt efter hvor tyk, du tegner stregen.

Øjenvippebukker

Det kan godt betale sig at bruge et par ekstra sekunder på at bukke øjenvipperne, inden du påfører mascara. det kan nemlig hjælpe til, at øjnene ser mere åbne ud, fordi vipperne får et løft væk fra øjnene. Du kan også vælge at få et halvpermanent øjenvippebuk, som betyder, at du kan springe det daglige morgenbuk over. Hvis du vælger at få et øjenvippebuk, kan du højst sandsynligt også få lov at slippe for mascaraen, hvilket gør morgenen endnu nemmere. Hvis du selv bukker vipperne, vælger mange at supplere med en god mascara. En god mascara kan også være med til at give øjenvipperne løftet væk fra ansigtet, så det er vigtigt, at du finder en mascara, du kan lide.

Den hvide streg

Du kender sikkert til den sorte streg – men kender du til den hvide? Alt afhængigt af din alder, kan du måske huske, da alle påførte eyeliner på den våde kant i øjet. I dag benytter få sig af tricket, hvilket blandt andet kan være fordi, det rent faktisk får øjet til at fremstå mindre.

Hvis du derimod udskifter den sorte streg med en hvid eller nude, så bidrager du til, at dit øje kommer til at fremstå mere åbent – og derved større.

Øjenmaske

Hvis der er noget, der virkelig kan få øjnene til at forsvinde, så er det rynker og linjer omkring øjenområdet. Disse kan naturligvis kommes i forekøbet med diverse anti-age produkter, men de der allerede er der, må du nødvendigvis arbejde ud fra (igen, med mindre du er rig, så kan du sagtens få dem fjernet). Du kan ikke fjerne de rynker du har med hudpleje, men der er visse tip og tricks som kan reducere dine rynker og linjer og give øjeblikkelig effekt.

Prøv fx at starte med at køle dit øjenområde ned, inden du påfører din makeup. Når man køler huden ned, trækker porerne sig sammen, således huden også trækkes sammen og eventuelle morgenhævelser reduceres. Du kan evt. købe en maske til at køle ned, som du tager på i 10 minutter, inden du lægger makeup eller blot have en spiseske til at ligge på frost, som du holder under hvert øje i 10 sekunder, inden du tager makeup på.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.