Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Fritid

Hvad kan hypnose hjælpe med?

10. november 2020

Hypnose er faktisk ikke hokus-pokus, selvom det måske godt kan virke sådan – specielt i tv-shows, hvor folk med et svingende pendul hypnotiseres til at opføre sig som en kylling.

Hypnose er dog ikke bare et redskab, der bruges til underholdning. Det er faktisk en seriøs behandlingsform, som kan bruges i forbindelse med mange ønskede forandringsprocesser. Det kan i det store hele bidrage til, at du får en bedre liv. Vi har i denne artikel fokus på, hvad hypnose reelt kan hjælpe med.

Dårlige vaner

Hypnose kan som sagt bruges på mange ønskede forandringsprocesser. Dårlige vaner er blot én af dem. Hypnose kan f.eks. hjælpe dig med at holde op med at ryge, tæmme din sukkertrang eller stoppe neglebidning. Der er faktisk ingen grænser for, hvilke dårlige vaner, du kan komme af med gennem hypnose. Hypnose er nemlig – i modsætning til mange andre metoder – meget effektiv i forhold til at bryde dårlige vaner. Der skal kun nogle enkelte sessioner til, før du er helt fri fra din dårlige vane – helt uden en kold tyrker og mange fejlslagne forsøg, som kan få dig til at føle nederlag.

Angst

Angst er en meget udbredt lidelse i Danmark. Det er nemlig blot en naturlig reaktion på, at du oplever enten fare eller overbelastning, hvilket mange oplever på regelmæssig basis. Det kan f.eks. være angst over et kommende møde eller en fest. Angst viser sig på mange måder i form af bl.a. hjertebanken, svimmelhed og trykken for brystet. Symptomer viser sig, når du ikke føler sig tilpas i en situation. Hypnose kan dog hjælpe med at tæmme angsten. Det kan hjælpe dig med at få kontrol over angsten ved at frigøre negative følelser og hæmmende overbevisninger. Du får med andre ord et mere positivt tankesæt, så angsten ikke længere kan overvælde dig i din hverdag.

Fobier

En fobi er en meget almindelig ting, som mange døjer med. Det kan f.eks. være en fobi for tandlægen, højder, edderkopper eller mørke. Hypnose kan dog – ligesom i forbindelse med angst – også hjælpe dig med at komme over dine fobier, så du ikke bliver hæmmet af dem i din hverdag.

Vil du gerne slippe af med en dårlig vane, angst eller en fobi, kan du få hjælp hos denne hypnotisør i Middelfart.

Der er lukket for kommentarer.